Thursday, June 18, 2015

DEWY : 50x Vitamin C Lebih Tinggi dari Buah Oren

Assalammualaikum w.b.t


DEWY : SAKURA EXTRACT AND CAMU-CAMU

Comel je tengok botol DEWY pinkish-pinkish. saya memang suka warna pinkish comel-comel.
Jom beli..Jom beli...sementara harga masih murah. Mesti kenal Zila Bakarin. Tu, gambar kat atas tu. Cantik sangat kan dia ni, umur dah 39 tahun. Consume DEWY tau. Effect kebabom. Kalau tak suka nak bancuh-bancuh terus makan setengah sudu. Nak mix dengan supplement lain pun boleh. Just add dlm supplement lain dan bancuh mcm biasa. Nak mix dengan jus pun boleh. Bertindak sebagai booster untuk supplement lain.


                                                       Ada ekstrak bunga sakura

 Ada buah camu camu (buah ni ada vitamin c paling tinggi dekat dunia).

KECIL - KECIL CILI PADI

Walaupun botol DEWY kecil, jangan pandang sebelah mata dengan kehebatan kandungan bahan super platinum di dalam DEWY ni.Mengandungi CONCENTRATED VITAMIN C. 50X VITAMIN C.

1 scoop Serbuk Vitamin ni = 50 Biji Buah Oren!!!!

Tidak perlu kandungan yang banyak, yang boleh membebankan badan anda untuk memproses bahan-bahan tersebut.

Kandungan super platinum - Buah Camu Camu

Buah Camu Camu mempunyai kandungan VITAMIN C TERTINGGI DI DUNIA.

Disebabkan kandungannya yang pure dan concentrate,anda tidak perlu kuantiti yang banyak untuk mendapatkan kesan yang hebat.

'LESS IS MORE'

DENGAN DEWY , hanya setengah scoop sehari terus di makan cukup untuk anda mendapatkan kulit cerah dan gebu.

Apakah kelebihan DEWY berbanding produk lain dipasaran?

DEWY merupakan serbuk vitamin yang mengandungi pelbagai bahan-bahan yang lengkap dan berkualiti premium seperti EKSTRAK BUNGA SAKURA, BUAH CAMU CAMU yang mempunyai Vitamin C TERTINGGI DI DUNIA (50X LEBIH TINGGI dari buah Oren), LILIN LEBAH dan KOLAGEN MARIN (Ikan Laut Dalam) terhidrolisis tulen gred tinggi, menawarkan kadar penyerapan yang tinggi dan mengandungi pelbagai asid amino yang lengkap.Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi tanpa pengawet dan perisa (pemanis) tambahan.
Dewy membantu mencantikkan dan mencerahkan seluruh kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax)

* SERBUK VITAMIN DENGAN 50X VITAMIN C SEMULAJADI
* FORMULA PENCERAHAN PANTAS DAN HEBAT!
* BOOSTER untuk Produk kecantikan/Supplement
* Mengandungi 50x Vitamin C semulajadi lebih tinggi dari buah oren,
* Melindungi kulit dari sinaran UV,
* Menghilangkan jerawat
* Mengurangkan minyak dimuka
* Mencerahkan kulit,mencerahkan melanin kulit,
* Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit,
* Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit,
* Mengurangkan garis-garis halus,meratakan warna kulit,
* Mengebukan kulit,
* Menyegarkan kulit agar tidak kusam,
* Mengurangkan pigmen,mengurangkan parut,
* Menlembutkan kulit,
* Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin menawan.
* Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
* Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran rambut yang melampau)
* Menguatkan kuku,
* Menguatkan sendi-sendi,
* Menyihatkan gusi dan mata

KANDUNGAN SERBUK VITAMIN

Bunga Sakura, Buah Camu Camu, Beeswax (Lilin Lebah),Acerola Cherry, 
Grapeseed Extract, Hyaluronic Acid, Pearl Powder, Hydrolized Collagen, 
L-Glutathione,Multiple Stemcell, Maquiberry, Blueberry, Strawberry, 
Cranberry, Tomato, Kiwi, Apple,Papaya


CARA PENGAMBILAN
 SETENGAH SUDU KECIL terus dimakan begitu sahaja 1-2X sehari 
 Rasa manis buah
Mix bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan
Mix bersama produk minuman kecantikan / kesihatan

Siapa yang sesuai makan Dewy?
Wanita dan lelaki berusia 15tahun keatas
Ibu Hamil 5 bulan keatas
Ibu yang sedang berpantang dan menyusu

TESTIMONI
 






DEWY : EXTRA WHITENING
(Sakura Extract & Cuma-cuma)

 1 Botol : Berat 80gm
RM 65 SM / RM 70 SS

#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #dewy


Nak Order?

LIKE PAGE : 

Follow instag : Aflah Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA

SUPER GLOWING BY FARRA BEAUTY

Assalammualaikum w.b.t


 Super Glowing By Farra Beauty



Korang! Dah cuba tak Farra Super Glowing Foundation? Yang gambar atas ni? Yang artis atas ni pakai? Best uolss!!! Smooth je pakai. Tak capuk pun. Nampak clean n smooth je kulit gebu-gebu tau. Seriusly foudation ni memang best tak berat and tak nampak kelabu ASAP. More to natural look.

Okay, ada 3 shades..


Lepas ni mesti ramai yang tanya mana lagi best yg tu ke yg ni ke. Yang mana yang havic. SPF berapa yang ini yang itu yang ini yang itu. Kesian Inash nak jawab satu-satu. Uols baca sampai habis ye. Rajin membaca menambah ilmu. Pahala tau. Ngehngeh.
Sesuai utk semua jenis kulit sehingga dapat menutup cela pada kulit wajah spt jerawat, parut jerawat, kulit yg kusam. Pakai foundation super glowing kulit akan lebih berseri.

Mesti asyik tak tau color. Ok Inash ajar. Apa yang Inash dapat feedback customer. Foundation ape pun uols nak try, shade mesti 1 tone lighter dari skin u. Confirm more cantik!
Kalau korang tak sure dengan warna kulit korang, meh sini nak bagi tips :

Foundation ni ada 3 colours,

(a)no.1 (pinky), kulit ala-ala Nora Danish/Emma Maembong.
(b) no.2 (natural) warna kulit Neelofa/Rozita Che Wan.
(c)no.3 (sawo matang) kulit wajah Scha Alyahya/Nabila Huda.

Info tentang Super Glowing foundation

Antara kelebihan foundation super glowing:– long lasting (tahan sampai beberapa jam)
– smooth (senang pakai, tak bercapuk)
– texture yang halus dan jimat
– memberi hasil yang flawless
– sesuai digunakan bagi yang mempunyai masalah jerawat, jeragat, parut, open pores dan garis halus
– spf 35

TESTIMONI







 
FARRA BEAUTY : SUPER GLOWING FOUNDATION
Normal price: 
RM59
TIDAK TERMASUK POSTAGE
Harga Promosi:
RM 53 SM / RM 58 SS
Free Postage


#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #foundation #farrabeauty #glowing


Nak Order?

LIKE PAGE : 

Follow instag : Aflah Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY : Seputih Snow White

Assalammualaikum w.b.t


Belleza By Sofieya Beauty
Uols. saya nak share supplement yang best juga ni, Keluaran BUMIPUTRA dan kesan seawal 1-2 minggu. Biasanya dalam 15hari dah nampak perubahan yang jelas. Bagus kan? Ramai yg makan 5 sachets, capture gambar, compare side by side dah nampak putih gebu. Mesti kagum betul 5 sachet dah nampak... Cuba lah try! Tak rugi... Hehe. Tak excited ke nak tengok diri anda versi 'snow white' dlm masa 15 hari? Harus percaya! Nowadays banyak betul produk yang effective dan INASH pun kebanyakan dah share supplements yang effective. Ini adalah salah satu supplement yang effective dengan technology terkini. 


Customer dah 4 packs trial dah jadi snow white. Tengok je? Jom la order
Info mengenai Belleza By Sofieya Beauty :

Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh.



Kebaikan BELLEZA :

- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
- Menjadikan kulit glowing secara natural 
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
- Mengecilkan liang roma
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

CARA PENGAMBILAN

TERLUPA NAK MAKAN SEMALAM?


Best time utk ambil ialah malam sebelum tidur . Masa perut kosong. Makan 1 sachet, minum air segelas & tidur lah rest well ��..

Bangun pagi esok, first thing that we should do. Baca doa bangun, minum air masak then baru shower. Nak Tahu? INASH akan letak 1 bottle mineral water sebelah katil. So,kalau terjaga tu senang la capai minum seteguk dua. 

Tapiiiii kalau terlupa makan semalam, boleh je makan sebelum breakfast / masa drive ke kerja.
❥ Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)




INGREDIENTS BELLEZA

Vitamin C
Glutathione

Collagen

Astaxanthin

Yoghurt

Pueraria Mirifica

Oligo
Pomegranate (Delima)
Tomato
Carrot (Lobak)
Peach

Mango

Strawberry
Caramel
Vanilla






HIGH GRADE QUALITY

Sebab tu sedap kan? Emm jangan lepaskan kelazatan ni. Sedap ke Belleza By Sofieya Beauty?
Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi. Penggunaan dlm 20 hari sebab masa period stop jgn makan.

Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada
ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UPsemestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah  kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara



Kenapa perlu tunggu lagi kalau nak cantik kan? Cepat-cepat consume Belleza By Sofieya Beauty. Memang effective dengan cepat. Bahan berkualiti dengan harga yang berpatutan. OWH, ramai confius cara makan Kemam. Okay, Kemam ni senang Je, don't get too confius. Just tear the sachet, then letak serbuk atas lid ah, lepas tu hisap la serbuk tadi. Buat macam gula-gula. Mesti pandaikan makan gula-gula. Kemam more effective sebab zat dalam supplement bergabung dengan zat dalam air liur tadi. Kecik-kecik dulu suka sangat ratah MILO. Kemam = ratah2 serbuk macam kita makan serbuk milo plzz .

Let's Consume Belleza for a week. Then see the different. Bye dark skin & dry skin.
#bellezabysb #bellezainfo #bellezatestimonial #bellezajohorbahru #bellezajohor #sayajualmurah #sayajualsupplement #bellezatestimoni #bellezaagent 

TESTIMONI
















BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY 


Normal price: 
RM135 
TIDAK TERMASUK POSTAGE

Harga Promosi:
RM 130 SM / RM 135 SS
Free Postage

#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #BELLEZA


Nak Order?

LIKE PAGE : 

Follow instag : Aflah Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA

SATIN SKINZ PREMIUM MURAH: Limited Edition RM130

Assalammualaikum w.b.t


Satin Skinz terbaru!! Limited Edition! Yey! Sangat Premium and Exclusive! Edisi Khas sempena Hari raya Aidilfitri. Ramai yang nak EXTRA PUTIH, EXTRA GEBU, EXTRA PINKISH, EXTRA LICIN dari segala jerawat, jeragat menjelang Hari Raya, So kami dengan bangga nya memperkenalkan Satin Skinz Premium Limited Editon yang super duper hebat 5x Lebih Luar Biasa dari Satin Skinz yang lama..

Ciri-Ciri Khas Keselamatan dipertingkan dengan meletakkan QR code dan Hologram pada setiap kotak ! Pelanggan Wajib membuat imbasan / scan pada QR code dan hologram tersebut untuk memastikan barangan tersebut adalah ORIGINAL !



SATIN SKINZ MERUPAKAN PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.



Satin Skinz membantu anda yang mengalami masalah :

* Kulit Gelap dan Kusam
* Wajah Bersisik
* Muka dan Badan Penuh Jerawat
* Kawasan celahan yang gelap dan hitam
* Muka sentiasa berminyak dan pucat
* Jeragat yang susah nak hilang
* Masalah rambut gugur
*Senggugut bila datang bulan
* Banyak Toksin dalam Badan
* Sistem Imun Badan yang tidak kuat,kulit gatal-gatal atau Eczema

Inash suka part ini. Kebanyakan kita susah untuk sesuatu produk berkesan kerana TOKSINdalam badan yang terlalu banyak. Jadi, supplement yang diambil susah untuk memberi kesan kerana halangan toksin ini. Satin skinz bertindak secara detox dan vitamin. Supply while detoxine. Dengan amalan Satin Skinz, tindak balas akan lebih pantas kerana fungsi detoxine yang terkandung dalam Satin Skinz membantu menyahtoksin dalam badan kita seterusnya memberi feedback yang baik dari supplement yang kita ambil. Jimat di sini. Tak payah beli DETOX.

#buangtoksin dengan #satinskinz

Apabila anda mencari supplement yang dapat memutihkan kulit anda secara keseluruhan, gunakanlah brand yang telah dipercayai. Satin Skinz Supplement yang bekerja dari dalam dan luar ini memberikan hasil kulit yang merata, bersih dan cerah hanya dalam waktu SATU HINGGA DUA minggu.

KENAPA SATIN SKINZ TERLARIS DI PASARAN?

Kenal wajah dibawah. Artis Maya telah mengambil Satin Skinz sebagai supplement tambahan harian. Lihat kesan yang SUPERB. Putih Gebus Maya sekarang. Mesti mengganggu gugat uols sekarang. :P


FORMULA KHAS untuk orang Asia yang mudah gelap dan berkulit terlalu kering atau berminyak kerana cuaca panas sepanjang hari.

APA YANG MENYEBABKAN SATIN SKINZ SANGAT BERKESAN?? 

Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) dan PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru).

Kedua-dua botol tersebut perlu di amalkan serentak. Kenapa satin skinz mengasingkan bahan-bahan tersebut? Kan mudah sekiranya di jadikan satu? 

Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang menyebabkan perubahan pada khasiat asal. Sekiranya anda seorang yang menitikberatkan kesihatan. Yang mana menu pilihan anda ?

- Nasi + Sayur yang di rebus bersama-sama dalam 1 periuk 
ATAU
- Nasi dan sayur yang di masak berasingan?

Anda harus memilih menu yg di masak secara berasingan supaya zat-zat dan khasiat asal tidak hilang dan terbazir !


LIMITED EDITION
Normal price: 
RM180.00

Harga Promosi:
RM 130 SM / RM 140 SS
Free Postage



#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #SATINSKINZ


Nak Order?

LIKE PAGE : 

Follow instag : Aflah Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA
Flying Angel Heart