Saturday, February 13, 2016

K- COLLY FOCUS WHITE BOOSTER : KAPSUL PEMUTIH KESAN BERKALI GANDA!

Assalammualaikum w.b.t



Sebelum ni ENTRY K-COLLY SWEET 17 yang mana supplement dalam bekas berbentuk serbuk. Kali ini K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER pula. Senang telan dengan air je. Siap ada free IBU PUTIH MUTIARA. Ibu Putih Mutiara ni sebagai BOOSTER WHITENING. 

PENGENALAN APA ITU K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER


K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER adalah produk
yang dihasilkan menerusi teknologi Korea & Spain PERTAMA
di Malaysia yang membantu anda merasai perubahan kulit yang
nyata berbeza dalam masa yang pantas!


KEBAIKAN/KHASIAT K-COLLY
FOCUS WHITE BOOSTER

> Mencerah dan memutihkan kulit seluruh badan
> Tampil lebih awet muda & cergas bertenaga
> Menganjal, melembap juga menghaluskan kulit
> Menghilangkan jerawat dan parut
> Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan
halus dan jeragat
> Mendetox dan melawaskan pembuangan air besar
> Sesuai untuk lelaki dan wanita

KANDUNGAN K-COLLY FOCUS
WHITE BOOSTER
Bebas bahan kimia, diasaskan dari tumbuh-tumbuhan.
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yang membantu
anda merasai perubahan kulit yang nyata berbeza.

- L-Glota
- Trenella
- Coenzyme oil

CARA PENGAMBILAN K-COLLY
FOCUS WHITE BOOSTER


Amalkan 2 kapsul setiap malam sebelum tidur
beserta segelas air suam.
Atau amal 1 kapsul pagi setengah jam sebelum
sarapan dan 1 kapsul malam sebelum
makan malam.
Banyakkan minum air bersih sepanjang hari

TESTIMONI






K- COLLY FOCUS WHITE BOOSTER 
FREE IBU PUTIH MUTIARA



AGENT, BORONG dan RETAIL Available ;)


LIKE PAGE : 

Follow instag : @Aflah_Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA

#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #dewy  #azanisscarserum #glutacaps #babiesblink

ROLLER MOIST CREAM NEW PRODUCT BY CHRISZEN : FOUNDATION DIPERKAYA DENGAN L-GLUTATHIONE + COLLAGEN SPF 50/PA

Assalammualaikum w.b.t



Chriszen ada Foundation terbaru ya! Senang mudah dibawa dalam handbag sahaja. Ada roller macam kita cat dinding tu. Hahahhaha. Teruknya perumpamaan. Yes, just roll on to your face. Serata yang boleh. It will make your skin glowing and flawless than before.


Chriszen Roller Moist Cream ialah gabungan daripada MOIST CAKE FOUNDATION + SERUM AMPOULE .Produk yang wajib dimiliki kerana ia ialah Bedak asas 
dengan span berputar. .tidak perlu bawak guna span.cuma oles 
dan ratakan di wajah.

Ada 2 Warna: 
Natural beige
Honey beige


KANDUNGAN BAHAN

Ampul 24 K emas


Okay, produk mengandungi L-Glutathione plus Colagen? Haa. Apa faedahnya? As all know the benefits of L-glutathione and collagen in terms of anti-ageing, anti-oxidant and whitening. 

Ia juga mengandungi SPF 50/PA+++ , which is it will protect your skin being harmful by 
UV Rays. 

FUNGSI ROLLER MOIST CREAM


SPF50/PA+++
AMPUL plus
HD effect
Glowing + Flawless Effect
Span senang dibuka dan dibasuh
Warna wajah lebih rata
Tidak melekit
Tahan lama 24 jam sehari


KELULUSAN KKM



TESTIMONI.







HARGA ASAL
RM 75
EXCLUDE POSTAGE

HARGA PROMOSI
RM 69 SM / RM 74 SS
FREE POSTAGE

AGENT, BORONG dan RETAIL Available ;)


LIKE PAGE : 

Follow instag : @Aflah_Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA

#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #dewy  #azanisscarserum #glutacaps #babiesblink

GAIA INNER BEAUTY POWDER : SUPPLEMENT WANITA YANG MEMENTINGKAN PERSONALITI DAN KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA

Assalammualaikum w.b.t



Masalah utama wanita moden sekarang ialah selalu SIBUK.Mana tidaknya kan? Kerja lagi, nak uruskan rumahtangga lagi, memasak, mengemas rumah, kadang-kadang kitalah yang jadi cikgu tusyen anak-anak. Sampaikan takde masa untuk diri sendiri.  Ada supplement yang boleh membantu anda yang sebegini. Inash share info.

Bila diri sendiri terabai, mulalah timbul masalah-masalah berikut:

√ kulit wajah tidak berseri
√ wajah nampak tua dari usia sebenar
√ berat badan melonjak naik
√ selalu merasa keletihan
√ sukar tidur malam
√ tidak bernafsu melayan suami
√ sering marah-marah ( mood swing )
√ keyakinan diri merudum

GAIA INNER BEAUTY POWDER
dapat membantu anda!

Jika anda wanita yang mementingkan personaliti dan kebahagiaan keluarga dan rumahtangga, terutama suami dan anak-anak, BERTINDAK SEKARANG!!!Mencegah itu lebih baik dari mengubati!


Pernah dengar tentang GAIA INNER BEAUTY POWDER? Dulu dikenali dengan nama GAIA Double Stem Cell.Produk ini mampu merawat masalah – masalah kesihatan dalaman wanita seperti kemurungan, sukar hamil, sukar tidur malam, stress dan macam-macam lagi .Ketahui manfaat dan kebaikannya yang telah terbukti mampu merawat dan membantu anda menyerlahkan dan memperbaiki kesihatan dari luar dan dalam, dari hujung rambut hingga hujung kaki.
Banyak lagi khasiat yang anda bakal perolehi dengan GAIA INNER BEAUTY POWDER ini..Dijamin anda bakal puas hati!

Apa yang membuatkan GAIA INNER BEAUTY POWDER dapat membantu anda mengatasi masalah kesihatan?
Ini adalah kerana produk ini merupakan produk terbaik bertaraf premium yang telah dihasilkan khas untuk wanita agar wanita dapat menjaga, merawat dan memulihkan kesihatan dalaman dan luaran dari hujung rambut hingga ke hujung kaki agar wanita tampil lebih yakin dan mempesonakan.



KANDUNGAN DAN KEBAIKAN GAIA INNER BEAUTY POWDER: 

STEMCELL EPAL ( Phytocelltec Malus Domestica )
- Merangsang tenaga dan memanjangkan jangkahayat kulit. 
- Melindungi dari kerosakan kulit akibat tekanan alam sekitar.
- Memelihara keremajaan dan menyerlahkan penampilan kulit.

STEMCELL ARGAN ( Phytocelltec Argan ) 
- bertanggung jawab untuk pengeluaran kolagen dan elastin. Mempercepatkan proses pembaikan       semula jadi kulit├╝ memerangi penuaan kronologi. Melawan kedutan dan kehilangan ketegangan kulit

BLACK COHOSH
- Mengurangkan gejala menopaus. 
- Mengurangkan simtom pra-haid (pms) seperti kekejangan rahim.
- Mengurangkan keradangan dikaitkan dengan osteoartritis, artritis reumatoid dan neuralgia.

SERAPAT DAN SENNA
- Mengetatkan tisu vagina dan payudara. 
- Menguatkan otot dan sendi. 
- Membantu memulihkan luka dan menambah tenaga.
- Melegakan kekejangan otot rahim dan mengatasi kelesuan ketika haid.
- Membuang toksid dalam badan.

PUERARIA LOBATA
- Digunakan secara tradisi untuk merawat diabetes, tekanan darah tinggi dan gastroenteritis.
- Mengurangkan simtom sakit dada (angina).
- Memberi kesan positif di kalangan wanita yang menopaus.

PUERARIA MIRIFICA
- Digunakan secara tradisi untuk mengencangkan payudara.
- Dikenali sebagai “fountain of youth”. 
- Menggalakkan pertumbuhan rambut dan menghitamkan rambut. 
- Mengurangkan masalah katarak.
- Mengurangkan masalah susah tidur.

MANJAKANI
- Membasmi bakteria dan kuman sekaligus mengurangkan bau kurang enak faraj.
- Mengawal kulit kering dan berminyak.
- Menyerap lendir dan lelehan faraj.
- Mengecutkan semula tisu-tisu faraj.
- Awet muda. Antioksidan dalam manjakani boleh melambatkan proses penuaan sel.
- Mencegah kencing manis, barah payudara dan barah rahim.
- Merawat keputihan serta membasmi bakteria dan kuman yang mengakibatkan bau yang tidak selesa pada faraj.
- Membersihkan sisa lelehan haid dan nifas.
- Melawaskan pembuangan air besar.
- Membersihkan serta menyihatkan rahim bagi meningkatkan peluang untuk hamil

HABBATUSSAUDA
- Membetulkan perjalanan sistem tubuh seseorang individu itu. Ianya akan membersihkan darah dan menjadikan individu itu lebih bertenaga dan sihat .

MADU
- Mencuci darah, memperindahkan bentuk tubuh, merawat batuk , merangsang ghairah

KURMA
- Membekal dan memulihkan tenaga agar sktif walaupun seharian penat bekerja

VITAMIN E
- Membantu hubungan suami isteri, menaikkan seri wajah, menjaga penglihatan

DAUN SIRIH
- Menghilangkan bau badan dan menyegarkan bau nafas

BUAH ZAITUN
- Merawat gastric, mencuci racun dalam perut,antioksida

EKSTRAK ASAM JAWA
- Mengatasi ketidakhadaman, kekurangan vitamin c,penyakit hempedu,kembung perut




CARA PENGAMBILAN
- Ambil 1 sachet setiap hari dan campurkan bersama air kosong atau sejuk,kacau dan minum segera pada waktu pagi atau malam semasa perut kosong.
- boleh juga di ambil terus dari sachet dan kemam perlahan-lahan.
- amalkan minum air 2- 3 liter setiap hari
- elakkan kafein untuk mendapat kesan yang cepat.
- berhenti minum pada haid hari 1-3 ( heavy flow )boleh sambung minum hari 4 dan seterusnya.

TESTIMONI








 GAIA INNER BEAUTY POWDER


HARGA 
RM 150 SM / RM 160 SS

AGENT, BORONG dan RETAIL Available ;)


LIKE PAGE : 

Follow instag : @Aflah_Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA

#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #dewy  #azanisscarserum #glutacaps #babiesblink

FOREVER ALOE VERA GEL : MEMBERSIHKAN KOTORAN DAN MENDAPAN PADA SALURAN USUS

Assalammualaikum w.b.t



Tercari FOREVER ALOE VERA GEL? Inash dah bawa masuk stock. Okay. Pernah tengok iklan Bleaching? Ala, kalau air berkaler boleh jadi clear. Yes! Lebih kurang macamtu. 
Jom tengok video ini.


Haaa! Dia guna maggi tau sebagai sampel. Dalam perut kita ni banyak benda nak kena bersih. Haiyaa kadang kalau fikir kena belah apalah isi dalam usus tu ye? Ngeri nak bayangkan. Jadi kenalah cuci! 



Forever Aloe Vera Gel sememangnya dihasilkan daripada daun aloe vera asli, melalui proses penstabilan yang dipatenkan. Ia sesuai untuk bagi orang sihat untuk mengekalkan kesihatan. Ia juga bagus untuk yang menghadapi sebarang masalah kesihatan dan membantu proses penyembuhan.


Forever Aloe Vera Gel sangat digemari kerana ia sangat berkesan untuk mencuci kotoran. mendapan dan kerak yang terdapat pada saluran usus. Sekalipun kotoran dan mendapan di usus sudah bertahun-tahun dan amat degil untuk disingkirkan, kelembutan pada Forever Aloe Vera Gel mampu meresap dan menanggalkan ia daripada terus terlekat pada usus. Kesannya, usus menjadi bersih. Ini membolehkan lebih banyak nutrien makanan dapat diserap dengan baik. Seterusnya, badan akan jadi lebih sihat dan bertenaga sekaligus mampu melawan pelbagai penyakit lain dalam badan secara semulajadi. Dari segi luaran pula, perut akan kelihatan lebih kempis.






Forever Aloe Vera Gel dimantapkan untuk membekalkan anda dengan asid amino, vitamin, mineral, polisakarida, enzim dan berbagai-bagai faktor kesihatan yang lain untuk membantu memperkuatkan system imun dan pemulihan anda. Ia dapat membantu meningkatkan kesihatan secara umum.

Forever Aloe Vera, boleh dikatakan sebagai minuman wajib untuk anda jika anda:-
i) berhasrat untuk mencari penawar berkhasiat untuk meredakan sebarang
kesakitan tetapi tidak tahu hendak memilih yang mana satu makanan kesihatan
yang baik untuk anda.
ii ) sekadar berhasrat untuk mengekalkan kesihatan anda.
iii ) melancarkan sistem penghadaman.
iv ) mengurangkan kebas-kebas badan dan anggota.
v ) menurunkan berat badan anda (elok diambil bersama Forever Arctic-Sea).
vi) mengurangkan kolestrol dalam darah (diambil bersama Forever Arctic-Sea).
vii) merawat dan mengurangkan kesan strok (diambil bersama Forever Arctic-Sea).


20 KHASIAT DARIPADA FOREVER ALOE VERA GEL

1. Menghentikan pertumbuhan tumor (diambil bersama Pomesteen Power).
2. Merendahkan kadar kolestrol (diambil bersama Forever Arctic-Sea).
3. Memperbaiki sel darah 
4. Mengawal dan merawat gout 
5. Menghalang penyakit 'kidney stone' 
6. Memudahkan penyingkiran kefien daripada kopi dan teh
7. Menghalang penyakit ulser dan penyakit sistem penghadaman 
8. Memberi kesimbangan asid/alkali dalam badan 
9. Mengurangkan tekanan darah tinggi, bukan sekadar merawat kesan-kesan sekaligus
merawat punca darah tinggi 
10. Menambah mineral, vitamin, enzim dan nutrien dalam badan 
11. Menghentikan kanser usus 
12. Menghilangkan buasir 
13. Sebagai pelincir untuk sistem perkumuhan yang lebih baik 
14. Meneutralkan kadar gula dalam darah 
15. Memelihara buah pinggang 
16. Menguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi) 
17. Mengawal gastrik 
18. Memperbaiki sel kulit yang rosak dan sekaligus menghasilkan kulit/wajah yang lebih
cantik. 
19. Menurunkan perut buncit (diambil bersama Forever Arctic-Sea). 
20. Menurunkan berat badan (kesan lebih ketara bila diambil bersama Forever Arctic-Sea dan 
Pomesteen Power secara intensif).


CARA PENGAMBILAN

Sila Goncang Botol Aloe Vera Sebelum Tuang.
Aloe Vera Berbuih Sebab Enzim Dalamnya Telah Diaktifkan.
Minum Aloe Vera Gel 100ml Campur Dengan Air Kosong 200ml. 
2 Kali Sehari, 20 Minit Sebelum Makan.
Jika Ada Gastric, Minum Selepas Makan.

NAK CUBA RASA TAK....
JOM KITA CUBA RAMAI RAMAI YEA...
BERKHASIAT NIE
INASH PUN TERUJA CONSUME
NAK JUGA USUS YANG BERSIH!







TESTIMONI












FOREVER ALOE VERA GEL



HARGA ASAL
RM 130

HARGA PROMOSI
RM 100 SM / RM 105 SS
FREE POSTAGE

AGENT, BORONG dan RETAIL Available ;)


LIKE PAGE : 

Follow instag : @Aflah_Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA

#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #dewy  #azanisscarserum #glutacaps #babiesblink

STAY NATURAL MUD FACE : MENGHILANGKAN JERAWAT DAN MERUNCINGKAN WAJAH


Assalammualaikum w.b.t


Pakai mask memang best. Memang mask baik untuk merawat masalah muka. Lagi-lagi mask jenis lumpur. Masking itu penting untuk elak kulit berkedut dan membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. PENTING TAU!



“Muka Kusam & Jerawat Menghilangkan keyakinan anda?”
“Anda juga nak slimkan pipi yang bulat tembam mcm kuih pau?”
Stay Natural Mud Face, bagaikan rawatan kecantikan spa dari rumah!


“Macam tak percaya, sekarang tengok cermin, pipi dah slim, tak bulat mcm dulu…Lemak bawah dagu yg dah lama nak hilangkan sekarang dah takde!! Bentuk muka pun nampak runcing" - ana, KL

"Kawan2 office semua jeles tengok kulit saya. Ramai tanya produk ape yg berkesan sangat ni??… Officemate terkejut laa…sebab dulu kulit muka saya berjerawat smpai ke sekeliling muka, sekarang semua habis lenyap. Kulit pun makin licin & cerah..Thank u Mud Face sebab buat saya lebih yakin!" - Diana, Kajang

Stay Natural Mud Face dapat mencuci & membersihkan lebihan minyak yg terperangkap di muka secara mendalam. Ia membantu menghalang jerawat daripada merebak disekeliling kulit muka disamping meruncingkan dagu

Bahan aktif semulajadinya iaitu “lumpur” menjadikan kulit muka lebih segar & sihat. Mud Face bertindak dengan menyental kotoran keluar dari kulit supaya kelihatan licin, lembap dan tidak lagi berminyak. Uolls memang kena amalkan pakai mask ini kalau nak kulit sentiasa awet muda dan licin.  Kita cerita untuk yg nakkan kulit cantik, gebu macam retis Korea gitu!


DENGAN LUMPUR PUN KULIT BOLEH LICIN & RUNCING!

Stay Natural Mud Face Bertindak 3 Dalam 1 - Berfungsi sebagai 
MASK + SCRUB + CLEANSER

Stay Natural Mud Face adalah produk kecantikan yg dirumus khas dari bahan utamanya iaitu LUMPUR. Banyak sgt kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita. Sebab tu uolls tengok kalau spa2 yg eksklusif ni ada buat mandian lumpur sbg salah 1 beauty treatment mereka. Dan klu anda kaki korea tegar @ salah seorang yg gila dgn produk kecantikan korea mesti confirm wajib tau bahawa penggunaan lumpur dalam penjagaan kulit artis Korea adalah benda yg biasa!

That’s why lah artis Korea yang dah berumur 40-50 tahun pun masih memiliki kulit yang TEGANG & GEBU kan? Haa jangan ketinggalan dengan beauty trend yg semakin popular sekarang ni, jom cecepat cuba Stay Natural Mud Face & rasai sendiri keberkesanannya!

LEBIH 1 RIBU UNIT TERJUAL SETIAP HARI~

Nak tahu..Ramai yang MENYESAL sebab tak mula guna MUD FACE dari dulu~
Tahu tapi tak endah, bila dah famous ramai yg mula mencari!
Dengan Mud Face, kami gerenti kesan seawal 3 HARI!





"MUD FACE memang best..Sapu je rasa sejuk sangat. Lepas cuci esoknya jerawat mengecut..Sampai husband tanya, aikk.. semalam nampak muka ada jerawat, harini dah hilang?? Miracle sangat sis, mask lumpur ni!" - Ateeqa, Ipoh




 KENAPA ANDA PERLU CUBA MUD FACE

- Mendapat DAGU yg lebih RUNCING
- Tiada lagi DOUBLE CHIN
- BLACKHEAD & WHITEHEAD hilang
- JERAWAT di muka terhapus
- PARUT pudar seawal 24 jam
- Tona Kulit CERAH SEKATA
- JERAWAT dibelakang badan hilang dgn cepat
- Menanggalkan DAKI pada lengan, ketiak & peha
- Kulit menjadi SELEMBUT bayi

Kelebihan Stay Natural Mud face walaupun baru sekali uolls pakai dimuka, terasa kesannya. Jerawat pada kulit muka semakin mengecut. Blackhead, whitehead & dagu berlapis makin lama makin hilang! Bukan je baik utk kecantikan kulit, Mud face juga boleh kecilkan pipi & buat dagu anda lebih runcing dan cantik terbentuk. Kulit menjadi sekata dan selembut bayi, uolls boleh say bye bye to kulit kusam~ 

Pemakaian Mud Face memberikan sensasi sejuk & nyaman bagaikan rawatan eksklusif di spa! Kaki facial n spa tentu tau mud facial & treatment quite expensive dan tak semua mampu! Sebab tulah kami keluarkan produk Mud Face yg semua org boleh guna & alami ‘your own spa treatment’ di rumah!


CARA GUNA STAY NATURAL MUD FACE
- Gunakan 2-3 Kali Dalam Seminggu
- Pastikan muka dalam keadaan bersih & kering
- Calit Mud Face sedikit kemudian sapukan secara nipis & rata pada kulit muka
- Biarkan kering dalam 20-30 minit kemudian cuci seperti biasa
- Boleh digunakan pada bila2 masa samada pagi atau malam

*Mud Face juga boleh dijadikan sebagai night cream masker
Selepas bangun tidur, cucikan muka sehingga bersih

*1 Bekas Berat 100g dan tahan 3-4 bulan penggunaan.
Stay Natural Mud Face telah mendapat kelulusan KKM 
NOT150601394K

TESTIMONI STAY NATURAL MUD FACE



















STAY NATURAL MUD FACE


HARGA
RM 65 SM / RM 70 SS

AGENT, BORONG dan RETAIL Available ;)


LIKE PAGE : 

Follow instag : @Aflah_Dyqan
Whatsapp/Telegram Only : 0124833679
Email : fashaatyra@yahoo.com

Terima Kasih kerana sudi membaca.

AKIRA

#glutax15g #masterprowhite #kapsulhormon #perfectlady #bustupexpress #collagendust #toujoursskin #babiesblink5in1 #babiesblink #lofalens #lflens #glutax50g #venelotion #shantiquebellaza #garniciaburner#aurawhitebubbly #superglowing #farrabeauty #bellezaagent #injectionvitc #placentalucchini #mixingwhite #veniscy #aquaegf #skinwhitening #skincare #oxygencell #satinskinz #radiance #ninaskincare #kcolly #kwhite38 #glutafrosta #heightup #myslimmingherbal #ninaskincare #ibuputihnina #mollybbdoll #feelvogue  #candy  #olicandy  #murah  #sedap  #original  #supplement  #cantik #putih #sihat #perla #aurawhite #wisputih #exclusive  #l'amore #lamore #clearskin #phytocelltec #pobling #cleanser #pembersihmuka #sabun # soap #dewy  #azanisscarserum #glutacaps #babiesblink
Flying Angel Heart